Casio Edifice férfi karórák

A Casio márkanevet aligha kell bemutatni bárkinek is: az 1957-ben alapított japán vállalat az elmúlt évtizedekben az egyik legnevesebb gyártóvá nőtte ki magát. Termékeiket előszeretettel vásárolják szerte a világon, hiszen páratlan minőséget képviselnek. Az Edifice széria az egyik legsikeresebb modellcsalád a cég életében. Ezek a modellek kimagasló tartósságukkal és széles körű funkcióikkal emelkednek ki a versenytársak közül. Ismerje meg a páratlan férfi karórákat, és találja meg az Ön vagy férfiismerőse számára ideális darabokat!

Innovatív megoldások

A Casio Edifice férfi karórák számos különlegességet kínálnak a viselőiknek. Napjaink elvárásainak megfelelve ezek a készülékek nem szűkölködnek az okosfunkciókban, ugyanakkor mindez nem megy a sportos elegancia rovására.

Stílusos, innovatív Casio Edifice férfi karóra
  • Bluetooth: az Edifice órák képesek kommunikálni a telefonjával. A legkorszerűbb Bluetooth 4.0-ás technológia, valamint a Casio Watch alkalmazás segítségével minden fontos adatot leszinkronizálhat az okostelefonja és az Edifice Bluetooth-képes karórája között. A kapcsolat aktiválása mindössze egy gombnyomást igényel, ezek után pedig akár ébresztőként is használhatja óráját. Sőt, ezek a pompás férfi karórák még a telefon megtalálásában is segítséget nyújtanak.
  • Tough Solar: egyes Casio Edifice férfi karórák beépített napelemmel rendelkeznek, ami igazán környezetbarát megoldást jelent. Az óra elején észrevehetetlenül megbúvó energiacellák összegyűjtik a napfényt, amit aztán az óra működtetéséhez szükséges energiává alakítanak. Mindez azt jelenti, hogy ezekben a készülékekben lényegesen ritkábban kell elemet cserélni, mint a hagyományos karórákban.
  • Rádióvezérlés: ez a technológia igazán kényelmessé teszi az óra használatát. Önnek nincs más dolga, mint beállítani az időzónát, a Casio Edifice pedig mindig a pontos helyi időt mutatja majd. A rádióvezérlés Európa teljes területén működik, bizonyos modellek pedig Észak-Amerikában, Kanadában, Mexikóban vagy éppen Japánban és Kínában is képesek csatlakozni. Európában az óra automatikusan elvégzi az átállást a nyári és téli időszámításra.

A felsorolás ezzel természetesen még korántsem teljes. A Casio Edifice férfi karórák számtalan további praktikus és hasznos extrafunkciót kínálnak a digitális iránytűtől kezdve a stopperen át egészen a hőmérőig. Találja meg azt a modellt, ami a legjobban illik az Ön elképzeléseihez és életmódjához, vásároljon az Oktogon Óraboltban!

Stílus és elegancia

A Casio Edifice férfi karórák természetesen nem csak műszaki téren teljesítenek kiválóan. A tökéletes belbecs lenyűgöző külsővel társul, legyen szó a Klasszikus, a Prémium vagy a Bluetooth kollekcióról. A rozsdamentes acél váz megfelelő tartósságot biztosít a készülékeknek, míg az ásványi üveg előlap a különleges megjelenést garantálja. A gazdag stílusválasztéknak köszönhetően bármely alkalomra választhat megfelelő Edifice órát. A termékpalettán ugyanis egyaránt megtalálhatók a mindennapos használatra szánt darabok, és a különleges alkalmakra szánt exkluzív modellek.

Órabolt és webshop

Az Oktogon Órabolt 1988-ban nyitotta meg kapuit a belváros szívében. Az elmúlt több mint harminc évben folyamatosan haladtunk a korral, így ma már természetesen online áruházzal is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Webáruházunkban hatalmas kínálattal várjuk mind a Casio Edifice férfi karórák, mind más gyártók és modellek terén. Olyan világmárkák óráival várjuk online és üzletünkben, mint a Daniel Wellington, a Fossil vagy az Ice Watch.
Böngéssze végig virtuális polcainkat, vagy látogasson el hozzánk az Oktogonra szaküzletünkbe!