Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gant karórák

A GANT története 1949-ig nyúlik vissza, amikor Bernard Gantmacher ingeket kezdett készíteni az Egyesült Államokbeli New Heaven városában. Szenvedélye a minőség és az egyedi design volt, amely hamar a védjegyévé vált. Inspirációjuk és márkájuk alapvető értékei az őszinteség, a kiválóság, az egyéniség, a megértés és az optimizmus.

1980-ban egy svéd vállalat megszerezte a jogokat önálló kollekció gyártására és annak Svédországban való forgalmazására, majd 1985-ben az egész Európára vonatkozó jogokat is magukénak tudhatták. Jelenleg a Gant márka 70 ország, több mint 330 üzletében érhető el. Termékek széles skáláját kínálja egyaránt férfiaknak, nőknek és gyermekeknek is a divat területén.

Gant 1949-es megalakulása óta tiszteli a gyökereit, a keleti part hagyományait, de néha kénytelen meg-megújítani bizonyos részleteket. A márka ugyanúgy hírhedt az elegáns és klasszikus stílusú óráiról, mint a sportosan divatos változatú darabokról.

Óráik nemcsak divatosak, de a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, kombinálják az amerikai életérzést az európai stílussal.

Hírek
2018. 02. 07. 10:23:57
Ajándék Guess Ékszer

Vásárolj bármilyen karórát és mi megajándékozunk egy Guess* ékszerrel.

 

*Az ékszer 10.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes a készlet erejéig.