Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Paul Hewitt órák és ékszerek

Ritka, hogy egy óra, vagy egy ékszermárka önmagában divatot teremt. A Paul Hewitt, megcsinálta. 2015-től folyamatosan fejlesztették kollekciójukat.A tervezők az egyre népszerűbb Preppy stílusban hisznek, mely régóta egy igen előkelő kulturális és társadalmi csoport sajátja volt.

PAUL EDWARD HEWITT szabómesterként dolgozott Angliában, Londonhoz közel, a 20. század elején. Sikeresen megnyitott egy férfi ruházati üzletet, ahol a kínálata a brit úriember stílusát ötvözte az Észak-német minőség iránti nagyrabecsüléssel.

Kerek 100 évvel később, a dédunokája az egyetem alatt végignézte a családfájukat, amely inspirációval szolgált számára a saját óra, ékszer és kiegészítő márkájának a megalapításához. Úgy döntött követi a felmenőinek a tradícióját és olyan különleges termékeket alkot, amelyek hihető tengeri eredettel rendelkeznek.

PAUL HEWITT ikonikus karkötőket kínál azoknak a férfiaknak és nőknek, akik értékelik a hagyományokat, az eredetiséget és stílust. Az ékszereket északi Németországban készítik. A horgony ez PAUL HEWITT szimbóluma.

Hírek
2018. 02. 07. 10:23:57
Ajándék Guess Ékszer

Vásárolj bármilyen karórát és mi megajándékozunk egy Guess* ékszerrel.

 

*Az ékszer 10.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes a készlet erejéig.