Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Police ékszerek, Police karórák

Napjainkban óriási divatmárka a Police, rengetegen hordják napszemüvegeit, óráit, kiegészítőit, sőt a parfümjei is rendkívül népszerűek.

A '80-as évek végén és a '90-es évek elején a napszemüvegdivat jelentős hajtóerővel bővült, amikor egy olasz divatcég az amerikai rendőrségi napszemüvegek formája alapján merész és egyedi tervezésű napszemüvegeket kezdett gyártani.

A Police cég extravagáns termékeinek megjelenése és hatásos reklámhadjárata révén számos világsztárt is megnyert magának.

A 21. század első éveiben az órapiacot is célba vették, produktumaikkal pedig hasonló hatást értek el, mint a szemüvegeikkel. Elsődleges céljuk, hogy viselőik szeressék ezeket a termékeket, általuk jól érezzék magukat a bőrükben és mindenki saját, egyedi stílusát alakíthassa ki a gyár széles körű választékából. Egy divatmárka elsősorban az extrém formavilágán túl merész színhasználatával tud hódítani.

A széles óra- és acélékszer választék csak a legjobb anyagokat, illetve szerkezeteket vonultatja fel, megjelenésben pedig a szélsőséges divatőrültektől az öltönyös üzletemberekig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő modellt.

2010-ben jelentős arculatváltáson ment keresztül a brand, az egyedivé válás égisze alatt kívánta a stílusát kijelölni. Ezzel már egy teljesen saját személyiséget hozott létre a márka, megszólítva vele vásárlók széles körét, akik saját maguk kifejezőeszközeként tekinthettek eztán a márkára.

2013-ban volt 30 éves a Police. Mára már a kezdeti egyszerű napszemüveg márkából egy igazi életstílus, egy életérzés márkájává nőtte ki magát. Napjainkban a Police közösségének azok a fiatal lázadók tekinthetők, akik ugyan követik a divatot, de az eredetiség és az egyedi hangulat is igazán fontos számukra.

Hírek
2018. 02. 07. 10:23:57
Ajándék Guess Ékszer

Vásárolj bármilyen karórát és mi megajándékozunk egy Guess* ékszerrel.

 

*Az ékszer 10.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes a készlet erejéig.