Szállítási információk

Szállítás

Cégünk Magyarország egész területén vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását . A küldemények budapesti kézbesítését cégünk munkatársai és a Royal Sprint munkatársai végzik, az országos kézbesítés pedig kizárólag a Royal Sprint segítségével történik. A termékek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben, (illetve honlapunkon) található telefonszámon.

 

Szállítási módok:

Budapesti kézbesítés: kereskedésünk munkatársai és Royal Sprint munkatársai végzik

Oszágos kézbesítés: Royal Sprint munkatársai végzik

 

Kiszállítási idő:

A kiszállítást megbízott futárszolgálatunk munkanapokon (Hétfőtől-Péntekig) 8:00-19:00 között végzi. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy és ismételten megpróbálja a kézbesítést az első kézbesítési napot követő 1-3 munkanapon belül. Az ismételt kézbesítésről telefonon egyeztetés lehetséges a futárszolgálat elérhetőségeinek egyikén.

A szállítás során a futároknak meg van hagyva, hogy a szállítás előtt telefonon is értesítsék az ügyfeleket.

A kiszállítási idő a vásárolt termékek függvényében változhat. Kérjük sürgős rendelés esetén ezt vegye figyelembe, illetve előzetesen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó.

Fizetési mód: küldemény, termék átvételekor készpénzben; banki előreutalással, bankkártyás fizetési lehetőség.

 

Egységes szállítási díjaink:

10.000 Ft felett a kiszállítás INGYENES.

10.000 Ft alatt a kiszállítás 1500 Ft.

 

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.