, , , ,

Anne Klein 1018RGBK

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

Anne Klein 1018RGBK most kedvező 36.900 Ft-os áron kapható! Tegye kosárba, napokon belül már büszkélkedhet is vele.

36 900 Ft

Az Anne Klein címkét 1968-ban alapították. 1971-ben Klein találkozott Tomio Taki-val a Takihyo-ból, aki hozzá fordult, hogy vegyen egy közös vállalkozás. A közös vállalat soha nem valósult meg. Klein azonban Taki-hoz fordult a társaság partnerévé, 1973-ban a Takihyo az Anne Klein cég 25% -át birtokolta. 1974-ben Klein meghalt, és a második férje, Chip Rubenstein kezében maradt a vállalkozás.

Oppenheim eladni akarta a részvényeit a társaságban, és Taki Oppenheim-t megvásárolta a cég hajtóerejének halála ellenére. Taki, Oppenheim és Rubenstein között nagy vitatkozás volt Anne utódjáról. Taki meg akarta emelni az asszisztens tervezőt, de Oppenheim és Rubenstein egy név-márkájú tervezőt akart venni a kormányhoz.

Abban az időben Taki-nak volt a legnagyobb egyéni részesedése a társaságban, így a tőkepozíció lehetővé tette számára, hogy elősegítse Donna Karan asszisztenst, aki egy évtizeddel később háztartásbeli nevet kapott. Néhány évvel Anne halála után Donna Karan vezetésével a design-szoba, Takihyo megvásárolta Rubenstein teljes pozícióját.

Az órájával mindig elárulhat egy hölgyet, Anne Klein elegáns női formatervével pedig biztos lehet benne, hogy a megfelelő benyomást kelti. Akár egy kicsit szikrázó vagy egy merész mondatpántra vágyik, az Anna Klein órák minden tekintetben hozzá fognak járulni az osztályhoz, és biztosítják, hogy ha késni fognak, akkor legalább divatosan így lesz.

Cikkszám: 1018RGBK Kategóriák: , , , ,
Szíj színe

fekete

Szíj anyaga

kerámia

Szerkezet típus

analóg

Üvegtípus

kristályüveg

Vízállóság

cseppmentes

Márkák

Értékelések és hozzászólások száma: 1 db

5.0 csillag
1
0
0
0
0

Értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    oktogono_adm

    huphup

    oktogono_adm