Casio EFV-570D-1A


Legyen a Tiéd, most kedvező áron! Tedd kosárba és napokon belül már büszkélkedhetsz is vele.

38 490 Ft

Talán a legközismertebb márkanév a digitális termékek piacán, mely a ’80-as évek elején szinte lángba borította a világot. A technikai forradalom tehát a békés órakészítői művészetet is teljesen új mederbe terelte.
1946-ban a márka, egy 29 éves Kashio Tadao nevű fiatalembernek köszönhetően indult útjára.

A csuklóra szíjazható folyadékkristályos kijelzővel szerelt óra volt az első ilyen megoldás a piacon. Ezzel a termékkel a Casio világhírűvé vált és berobbant az óragyártás világába.
A digitális kijelzőjű órák megjelenése lehetőségek millióit nyitotta meg a Japán óragyártó cég előtt, hiszen megoldhatóvá vált például a háttér megvilágítása.

Az addig elképzelhetetlen, órába zsúfolható funkciók tengere, végeláthatatlan kombinációkat tartogat, melyeket a Casio tervezőmérnökei nem restek kihasználni.

Ébresztés, tenger feletti magasság kijelzés, digitális hőmérő és iránytű, holdnaptár, stopper, visszaszámláló is lehet egy modellben, és ez még mindig töredéke csak annak, amit egy Casio óra magában hordhat.

A Casio órák a mai napig a legtöbb különböző modellt számláló termékcsalád, kicsik és nagyok kedvence. Azonban ha Casio óráról beszélünk, ne korlátozzuk elképzeléseinket a műanyagszíjas, műanyagtokos karórákra. Karórái a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, mind az anyaghasználat, mind a design tekintetében.

A márka mindig élen jár az új megoldások alkalmazásában, és professzionális módon hasznosítja azokat az óragyártás területén.

Cikkszám: EFV-570D-1A Kategória:
Márkák

Szíj színe

ezüst

Szíj anyaga

nemesacél

Üvegtípus

kristályüveg

Szerkezet típus

kronográf

Szerkezet

quartz (elemes)

Vízállóság

100 m

Nem

Férfi

Értékelések és hozzászólások száma 0

0.0 csillag
0
0
0
0
0

Légy te az első aki értékeli ezt a terméket.

A termékhez még nem érkezett értékelés és hozzászólás.