-30%
, , , , , , , ,

FOSSIL CH2990


FOSSIL CH2990 most kedvező 37.030 Ft-os áron kapható! Tegye kosárba, napokon belül már büszkélkedhet is vele.

37 030 Ft 52 900 Ft

A Fossil óragyár az egyik legnagyobb olyan cég, amiről általában kevesen tudnak. A vállalatot a Kartsotis fivérek (Tom és Kosta) alapították 1984-ben.
Az arculatot két, egyformán szemmel tartott irányelv határozta meg: az érték és a divat. Ezeket az elveket a cég indulásakor egyedüliként vállalta fel a Fossil az órapiacon, így óriási visszhangot kaptak termékeik és az amerikai vásárlók elsőszámú kedvencei közé választották a márkát.
Olyan mérsékelt árképzésű, modern, fiatalos külsejű, mégis időtálló órák születtek, amelyek gond nélkül tudtak változni megjelenésben úgy, ahogy azt a divat megkövetelte,miközben a márkát megkülönböztető jellegzetességüket megőrizték.
Óráik időtállóak, divatóráktól szokatlan módon több szezonon át jelen vannak a piacon, bizonyos modelljeik szinte klasszikussá váltak. Ahogy egyre sikeresebb lett a Fossil vállalat, terjeszkedni kezdtek más területekre, mint pl. a bőripar, napszemüvegek és egyéb javak, így célba vették a földrajzi terjeszkedést is. Mára rengeteg terméket forgalmaznak, multinacionális márkanevek tulajdonosaként a világ 90 országában.
A Fossil nem más, mint egy nagy adag kreativitás, amit a Texas állambeli Richardson városában kamatoztatnak, hisz ott készülnek az órák. Fossil órák minden esetben minőségi nemesacél, bőr, kristályüveg felhasználásával készítik.

Márkák

Szíj színe

bordó

Szíj anyaga

bőr

Üvegtípus

kristályüveg

Szerkezet típus

kronográf

Értékelések és hozzászólások száma 0

0.0 csillag
0
0
0
0
0

Légy te az első aki értékeli ezt a terméket.

A termékhez még nem érkezett értékelés és hozzászólás.