FOSSIL ES3350

Mennyiség

Engedélyezett utánrendelésre


Legyen a Tiéd, most kedvező áron! Tedd kosárba és napokon belül már büszkélkedhetsz is vele.

38 900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

A Fossil óragyár az egyik legnagyobb olyan cég, amiről általában kevesen tudnak. A vállalatot a Kartsotis fivérek (Tom és Kosta) alapították 1984-ben.
Az arculatot két, egyformán szemmel tartott irányelv határozta meg: az érték és a divat. Ezeket az elveket a cég indulásakor egyedüliként vállalta fel a Fossil az órapiacon, így óriási visszhangot kaptak termékeik és az amerikai vásárlók elsőszámú kedvencei közé választották a márkát.
Olyan mérsékelt árképzésű, modern, fiatalos külsejű, mégis időtálló órák születtek, amelyek gond nélkül tudtak változni megjelenésben úgy, ahogy azt a divat megkövetelte,miközben a márkát megkülönböztető jellegzetességüket megőrizték.
Óráik időtállóak, divatóráktól szokatlan módon több szezonon át jelen vannak a piacon, bizonyos modelljeik szinte klasszikussá váltak. Ahogy egyre sikeresebb lett a Fossil vállalat, terjeszkedni kezdtek más területekre, mint pl. a bőripar, napszemüvegek és egyéb javak, így célba vették a földrajzi terjeszkedést is. Mára rengeteg terméket forgalmaznak, multinacionális márkanevek tulajdonosaként a világ 90 országában.
A Fossil nem más, mint egy nagy adag kreativitás, amit a Texas állambeli Richardson városában kamatoztatnak, hisz ott készülnek az órák. Fossil órák minden esetben minőségi nemesacél, bőr, kristályüveg felhasználásával készítik.

Cikkszám: ES3350 Kategória:
Márkák

Szíj színe

rozé

Szíj anyaga

nemesacél

Üvegtípus

kristályüveg

Szerkezet típus

analóg

Szerkezet

quartz (elemes)

Vízállóság

50 m

Nem

Női

Értékelések és hozzászólások száma 0

0.0 csillag
0
0
0
0
0

Légy te az első aki értékeli ezt a terméket.

A termékhez még nem érkezett értékelés és hozzászólás.