,

Fossil ES4502


Legyen a Tiéd, most kedvező áron! Tedd kosárba és napokon belül már büszkélkedhetsz is vele.

29 900 Ft

A Fossil óragyár az egyik legnagyobb olyan cég, amiről általában kevesen tudnak. A vállalatot a Kartsotis fivérek (Tom és Kosta) alapították 1984-ben.
Az arculatot két, egyformán szemmel tartott irányelv határozta meg: az érték és a divat. Ezeket az elveket a cég indulásakor egyedüliként vállalta fel a Fossil az órapiacon, így óriási visszhangot kaptak termékeik és az amerikai vásárlók elsőszámú kedvencei közé választották a márkát.
Olyan mérsékelt árképzésű, modern, fiatalos külsejű, mégis időtálló órák születtek, amelyek gond nélkül tudtak változni megjelenésben úgy, ahogy azt a divat megkövetelte,miközben a márkát megkülönböztető jellegzetességüket megőrizték.
Óráik időtállóak, divatóráktól szokatlan módon több szezonon át jelen vannak a piacon, bizonyos modelljeik szinte klasszikussá váltak. Ahogy egyre sikeresebb lett a Fossil vállalat, terjeszkedni kezdtek más területekre, mint pl. a bőripar, napszemüvegek és egyéb javak, így célba vették a földrajzi terjeszkedést is. Mára rengeteg terméket forgalmaznak, multinacionális márkanevek tulajdonosaként a világ 90 országában.
A Fossil nem más, mint egy nagy adag kreativitás, amit a Texas állambeli Richardson városában kamatoztatnak, hisz ott készülnek az órák. Fossil órák minden esetben minőségi nemesacél, bőr, kristályüveg felhasználásával készítik.

Cikkszám: ES4502 Kategóriák: ,
Márkák

Nem

Női

Szerkezet

quartz (elemes)

Szerkezet típus

analóg

Szíj anyaga

bőr

Szíj színe

kék

Üvegtípus

kristályüveg

Vízállóság

50 m

Értékelések és hozzászólások száma 0

0.0 csillag
0
0
0
0
0

Légy te az első aki értékeli ezt a terméket.

A termékhez még nem érkezett értékelés és hozzászólás.