Fossil FS5384


Legyen a Tiéd, most kedvező áron! Tedd kosárba és napokon belül már büszkélkedhetsz is vele.

50 900 Ft

A Fossil óragyár az egyik legnagyobb olyan cég, amiről általában kevesen tudnak. A vállalatot a Kartsotis fivérek (Tom és Kosta) alapították 1984-ben.
Az arculatot két, egyformán szemmel tartott irányelv határozta meg: az érték és a divat. Ezeket az elveket a cég indulásakor egyedüliként vállalta fel a Fossil az órapiacon, így óriási visszhangot kaptak termékeik és az amerikai vásárlók elsőszámú kedvencei közé választották a márkát.

Olyan mérsékelt árképzésű, modern, fiatalos külsejű, mégis időtálló órák születtek, amelyek gond nélkül tudtak változni megjelenésben úgy, ahogy azt a divat megkövetelte,miközben a márkát megkülönböztető jellegzetességüket megőrizték.
Óráik időtállóak, divatóráktól szokatlan módon több szezonon át jelen vannak a piacon, bizonyos modelljeik szinte klasszikussá váltak.

A Fossil nem más, mint egy nagy adag kreativitás, amit a Texas állambeli Richardson városában kamatoztatnak, hisz ott készülnek az órák. A Fossil órákat minden esetben minőségi nemesacél, bőr, kristályüveg felhasználásával készítik.

Cikkszám: FS5384 Kategória:
Márkák

Szíj színe

ezüst

Szíj anyaga

nemesacél

Üvegtípus

kristályüveg

Szerkezet típus

kronográf

Szerkezet

quartz (elemes)

Vízállóság

50 m

Nem

Férfi

Értékelések és hozzászólások száma 0

0.0 csillag
0
0
0
0
0

Légy te az első aki értékeli ezt a terméket.

A termékhez még nem érkezett értékelés és hozzászólás.