,

PAUL HEWITT PHPHLBGXXL


PAUL HEWITT PHPHLBGXXL most kedvező 14.900 Ft-os áron kapható! Tegye kosárba, napokon belül már büszkélkedhet is vele.

14 900 Ft

Ritka, hogy egy óra, vagy egy ékszermárka önmagában divatot teremt. A Paul Hewitt, megcsinálta. 2015-től folyamatosan fejlesztették kollekciójukat.A tervezők az egyre népszerűbb Preppy stílusban hisznek, mely régóta egy igen előkelő kulturális és társadalmi csoport sajátja volt.

PAUL EDWARD HEWITT szabómesterként dolgozott Angliában, Londonhoz közel, a 20. század elején. Sikeresen megnyitott egy férfi ruházati üzletet, ahol a kínálata a brit úriember stílusát ötvözte az Észak-német minőség iránti nagyrabecsüléssel.

Kerek 100 évvel később, a dédunokája az egyetem alatt végignézte a családfájukat, amely inspirációval szolgált számára a saját óra, ékszer és kiegészítő márkájának a megalapításához. Úgy döntött követi a felmenőinek a tradícióját és olyan különleges termékeket alkot, amelyek hihető tengeri eredettel rendelkeznek.

PAUL HEWITT ikonikus karkötőket kínál azoknak a férfiaknak és nőknek, akik értékelik a hagyományokat, az eredetiséget és stílust. Az ékszereket északi Németországban készítik. A horgony ez PAUL HEWITT szimbóluma.

Cikkszám: PHPHLBGXXL Kategóriák: ,
Ékszer anyaga

acél, bőr

Ékszer színe

fekete, zöld

Ékszer típusa

karkötő

Értékelések és hozzászólások száma 0

0.0 csillag
0
0
0
0
0

Légy te az első aki értékeli ezt a terméket.

A termékhez még nem érkezett értékelés és hozzászólás.