-20%

POLICE PL13888JS/04


POLICE PL13888JS/04 most kedvező áron kapható! Tegye kosárba, napokon belül már büszkélkedhet is vele.

45 520 Ft 56 900 Ft

Várható szállítás: 2018-12-21

Napjainkban óriási divatmárka a Police, rengetegen hordják napszemüvegeit, óráit, kiegészítőit, sőt a parfümjei is rendkívül népszerűek.

A ’80-as évek végén és a ’90-es évek elején a napszemüvegdivat jelentős hajtóerővel bővült, amikor egy olasz divatcég az amerikai rendőrségi napszemüvegek formája alapján merész és egyedi tervezésű napszemüvegeket kezdett gyártani.

A Police cég extravagáns termékeinek megjelenése és hatásos reklámhadjárata révén számos világsztárt is megnyert magának.

A 21. század első éveiben az órapiacot is célba vették, produktumaikkal pedig hasonló hatást értek el, mint a szemüvegeikkel. Elsődleges céljuk, hogy viselőik szeressék ezeket a termékeket, általuk jól érezzék magukat a bőrükben és mindenki saját, egyedi stílusát alakíthassa ki a gyár széles körű választékából. Egy divatmárka elsősorban az extrém formavilágán túl merész színhasználatával tud hódítani.

A széles óra- és acélékszer választék csak a legjobb anyagokat, illetve szerkezeteket vonultatja fel, megjelenésben pedig a szélsőséges divatőrültektől az öltönyös üzletemberekig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő modellt.

2010-ben jelentős arculatváltáson ment keresztül a brand, az egyedivé válás égisze alatt kívánta a stílusát kijelölni. Ezzel már egy teljesen saját személyiséget hozott létre a márka, megszólítva vele vásárlók széles körét, akik saját maguk kifejezőeszközeként tekinthettek eztán a márkára.

2013-ban volt 30 éves a Police. Mára már a kezdeti egyszerű napszemüveg márkából egy igazi életstílus, egy életérzés márkájává nőtte ki magát. Napjainkban a Police közösségének azok a fiatal lázadók tekinthetők, akik ugyan követik a divatot, de az eredetiség és az egyedi hangulat is igazán fontos számukra.

Cikkszám: PL13888JS/04 Kategória:
Márkák

Szíj színe

fekete

Szíj anyaga

bőr

Üvegtípus

kristályüveg

Szerkezet típus

analóg

Szerkezet

quartz (elemes)

Vízállóság

50 m

Értékelések és hozzászólások száma 0

0.0 csillag
0
0
0
0
0

Légy te az első aki értékeli ezt a terméket.

A termékhez még nem érkezett értékelés és hozzászólás.